Вхід в систему | Реєстрація 

Послуги >> Інші послуги

Послуги ясновидиці у Львові: ворожіння, любовна магія, знятт

8
Тип оголошення:Пропозиція
Дата публікації:01.05.2026  07:56:01
Дата видалення:31.05.2026 (залишилось 15 днів)
Автор:Вікторія
E-mail:Надіслати листа автору
Місто/село:Львів
Телефон:+38-067-990-02-01
Текст оголошення:

Коли звичні методи не допомагають впоратися з життєвими труднощами, на допомогу приходять стародавні знання та сила магічних обрядів. Якщо ви зіткнулися з низкою невдач, розладом у родині або відчуваєте на собі тягар чужого негативу, я допоможу вам відновити внутрішній баланс і повернути благополуччя.

Протягом багатьох років я практикую магію та езотерику, допомагаючи людям знаходити вихід із найзаплутаніших ситуацій. Моя робота спрямована на досягнення конкретних результатів в особистому житті, фінансовій сфері та питаннях здоров'я. У кожному випадку я проводжу глибокий аналіз і підбираю індивідуальні методи, які будуть максимально ефективними саме для вас.

Я пропоную комплексну магічну допомогу за такими напрямками:

-Професійна діагностика та виявлення прихованих причин ваших проблем.

-Сильний любовний приворот, повернення подружжя в сім'ю та відновлення втрачених почуттів.

-Обряди на залучення другої половинки та здобуття особистого щастя.

Попереднє оголошенняПовернутися до розділу Інші послуги[ktname]ПослугиНаступне оголошення

Додати коментар

Оголошення Львів Стрий Дрогобич Червоноград Борислав Сокаль Трускавець
Оголошення Стрий Дрогобич Львів Rambler's Top100 Безкоштовні оголошення Стрий Дрогобич Львів Франківськ Калуш Додати оголошення Стрий Дрогобич Червоноград Калуш Безкоштовні оголошення Стрий Дрогобич Червоноград Калуш Друк поліграфії, виготовлення зовнішньої реклами, розробка та розкрутка сайтів Дошка оголошень Дрогобич Стрий Львів Червоноград Сокаль Золочів Трускавець Сколе Миколаїв Моршин Жидачів Новий Розділ Ходорів Стебник