Вхід в систему | Реєстрація 

Послуги >> Інші послуги

Ворожіння в Києві. Зняття порчі. Любовний приворот.

22
Тип оголошення:Пропозиція
Дата публікації:29.04.2026  08:29:49
Дата видалення:29.05.2026 (залишилось 13 днів)
Автор:Вікторія
E-mail:Надіслати листа автору
Місто/село:Київ
Телефон:+38 067 990 02 01
Текст оголошення:

У житті кожної людини настають періоди, коли труднощі здаються непереборними, а майбутнє викликає лише тривогу. У такі моменти важливо знайти підтримку фахівця, який допоможе відновити душевну рівновагу та скерувати ситуацію в потрібне русло. Мене звати Вікторія. Я є практикуючою езотериком з багаторічним досвідом. За час моєї роботи багато людей змогли вирішити складні питання, пов'язані з особистими стосунками, кар'єрою та пошуком свого призначення. У своїй практиці я використовую тільки перевірені та безпечні методи, підбираючи індивідуальне рішення для кожного випадку. Моя робота спрямована на гармонізацію вашого життя, залучення благополуччя та усунення будь-яких перешкод, що заважають вашому щастю. Основні напрямки моєї діяльності: -Пошук супутника життя та позбавлення від самотності. -Відновлення перерваних стосунків та повернення близької людини. -Проведення м'яких любовних ритуалів та гармонізація почуттів. -Сприяння у питаннях бізнесу, залучення удачі та фінансового успіху.

Попереднє оголошенняПовернутися до розділу Інші послуги[ktname]ПослугиНаступне оголошення

Додати коментар

Оголошення Львів Стрий Дрогобич Червоноград Борислав Сокаль Трускавець
Оголошення Стрий Дрогобич Львів Rambler's Top100 Безкоштовні оголошення Стрий Дрогобич Львів Франківськ Калуш Додати оголошення Стрий Дрогобич Червоноград Калуш Безкоштовні оголошення Стрий Дрогобич Червоноград Калуш Друк поліграфії, виготовлення зовнішньої реклами, розробка та розкрутка сайтів Дошка оголошень Дрогобич Стрий Львів Червоноград Сокаль Золочів Трускавець Сколе Миколаїв Моршин Жидачів Новий Розділ Ходорів Стебник